Saturday, April 23, 2011

Penyakit malas.

Posted by August Chang at 4:23 AM
Saya memang pemalas. tapi time study week ni, lagi la malas.. haha.. baju malas cuci. nasi malas masak. buku malas baca!! satu ja saya rajin, hehe, tidur!! pengsan~~ satu lagi!! ONline!! haha.. kan ada perkataan ON sana, itulah saya on ja~~ heehe.. 
lama saya x tulis blog, bila mau tulis ja, teringat peristiwa tu(post yg lalu).. kadang2 memang terfikir pasal tu.. bila nampak ahli keluarga dia, really wanted to comfort them, tapi last2 diam-diam ja saya.. fainted.. (tp sebenarnya malas tulis, byk ja alasan..)
menurut saya la kan, malas tu sebenarnya 1 penyakit jangkitan virus. sebab kenapa?? sebab dia tiada ubat untuk diubati, hanya antibody sendiri ja yang boleh lawan penyakit ni.. hehe~~ macam doctor pula.. tapi batul-batul ni.. sia xda tambirang(tipu)..
bila tengok blog urang lain, memang byk gambar. post saya cikit ja. why?? itu sabab saya malas.. ^^ xda obat mau kasi baik ni penyakit, mau palan-palan(perlahan-lahan) tambah kuat saya pnya antibody.. syok juga tulis bahasa melayu ni, terkeluar melayu-sabah saya.. haha!

1 comments:

Jojoe on May 7, 2011 at 6:07 PM said...

ko memang agus...jgn malas2 bahhhhh...ehehehe

Post a Comment

 

★Whatever From August☆ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting